Om oss
 

Vår webshop och vår butik vill ge uttryck för en och samma sak; förhoppningen om att hjälpa Dig finna inspiration för Ditt hem genom väl valda detaljer. Att forma sina livsrum är att besjäla dem och ett hem med en själ är en vardagens hamn att längta till. L'âme du maison.
 

Sockerklaras är byggt på flera års drömmar om en butik med mycket själ och hjärta. Ett vilsamt rum med en känsla av hemma. Namnet "Sockerklaras" är knutet till trakten i och med gumman Kajsa Petersdotter, som levde i Sävsjö i början på 1900-talet och som tillverkade karameller som hon lade i strutar och delade ut till barnen. En rar historia, väl värd att grunda en butik på.
 

Idag finns Sockerklaras i ny tappning från och med den 1 oktober 2010. Den 130kvm stora ytan är i första hand en inredningsbutik med ett väl valt sortiment i bondromantisk, lantlig anda. Vi erbjuder också ett urval av kaffe, te och naturligtvis karameller. Vi gläder oss över alla som har möjlighet att besöka vår butik i Sävsjö. Du som vill fråga något, har en åsikt om vår hemsida eller bara vill prata om det som ligger oss varmt om hjärtat - genuin, franskinspirerad inredning; välkommen att höra av Dig. 

 

Följ oss på

Design: Norrwebb
Drift & produktion:
Wikinggruppen
start